Firma

Mange arbejdspladser tilbyder deres medarbejdere personalepleje i form af massage og akupunktur.

Massage kan hjælpe medarbejdere, som har muskelspændinger, kontorskuldre, myoser, hovedpine, stress, rygsmerter, musearm mv. Resultaterne taler for sig selv: Virksomhedskunder fortæller om lavere stressniveau, bedre koncentration, øget velvære, færre fejl og bedre motivation som følgeeffekt af massagen.

Gør som mange andre – indgå en ordning med firmamassage med Sydkystens Sportsklinik.

Priser og betaling

Nogle virksomheder betaler det fulde beløb for behandlingen. Andre virksomheder vælger at give tilskud.

Jeg har gode erfaringer med, at medarbejderne selv betaler en del af beløbet og stadig mener, at det er et meget attraktivt tilbud.

Lokale / udstyr

I stiller et egnet lokale til rådighed. Lokalet skal være opvarmet, uforstyrret og ryddet for møbler inden behandlinger begynder. Sydkystens Sportsklinik stiller med behandlerbriks, der skal kunne opbevares hos jer. Jeg behandler minimum 3 timer og maks 6 timer pr. gang incl 1⁄2 times frokostpause på de lange dage.

Skattefri sundhed

Sundhedsydelser, der omfatter forebyggelse og behandling af arbejdsrelaterede skader, er skattefrie for medarbejderne og fradragsberettiget for arbejdsgiveren. Skattefrihed og fradragsret er betinget af, at en sundhedsordning indgår som en del af virksomhedens generelle personalepolitik.

Ring – 24421147 –  for nærmere aftale, så løsningen bliver skræddersyet til din virksomhed. Om der er 1 eller 100 medarbejdere, der er en løsning til din virksomhed også.