Massage

Sydkystens Sportsklinik tilbyder fysiurgisk massage, sportsmassage og akupunktur. Med massagen kan jeg afhjælpe dig, hvis du har lidelser i kroppen. Jeg behandler dine sener, led og muskler med stræk og massage.

Dine muskler bliver grundigt behandlet fra deres udspring til deres tilhæftning. Dine muskler er som en svamp. Når der trykkes på den presses blodet ud, og når trykket letter suges frisk blod ind i musklen. Det øger blodgennemstrømningen i musklerne og stimulere udskilningen af affaldsstoffer fra muskelvævet.

Massage har en stor positiv virkning på din muskulatur samt på kroppens bløde væv. Massagen virker dybt i musklerne og hjælper med til at fjerne dine spændinger og giver dine ømme muskler smidigheden igen. Massage nedsætter din risiko for skader.

Formålet med massage er at:

  • lindre dine smerter i muskler og led,
  • fjerne spændinger i lænd/ryg/ben,
  • modvirke problemer i nakke/skuldre,
  • fjerne og forebygge infiltrationer,
  • afhjælpe spændingshovedpine, og
  • øge udskillelsen af affaldsstoffer

Du behøver ikke nødvendigvis at fejle noget for at få massage, da behandlingen har en forebyggende effekt.

Sport og massage

Når du dyrker sport, er det vigtigt, at du får regelmæssig massage.

Massage kan du med stor effekt bruge til at forberede din krop til en toppræstation og sportsmassage er meget effektiv til at genopbygge din muskulatur efter en sportspræstation og endelig er massage et must ved behandling af skader – både akutte og kroniske skader.

Massagen hjælper med til at fjerne mælkesyren i dine muskler og den styrker dit kredsløb. Det giver dig en større ydeevne og nedsætter risikoen for, at du får skader.

Det er altid en god ide at få massage før der opstår en skade, da det jo som bekendt er nemmere at forebygge end at helbrede. Skader på din krop kan du forebygge ved at få regelmæssig massage, hvis du dyrker sport på et højt niveau. Hvis skaden er sket, kan jeg prøve at lokalisere, hvor problemet kommer fra, hvilke muskelgrupper, der er involveret, og så sætte en målrettet behandling ind.

Jeg arbejder som udekørende behandler i virksomheder og kommer også gerne ud til sportsklubber.